Jouw uitdaging is onze opdracht!

Laat ons weten weke uitdaging precies bij jou past

Hoe werkt het?

Projectadministratie

Als zelfstandige ondernemer (ZZP) ben je verantwoordelijk voor een correcte fiscale en juridische basis van je bedrijf. Zo ben je bijvoorbeeld verplicht om je aan vele wetten en regels te houden. Wij nemen graag je projectadministratie uit handen, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Met een goede focus op jouw vakgebied. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inschrijving bij de KvK en het aanvragen van een BTW nummer. Voor de projectadministratie rekenen we een transparant en scherp tarief. Neem contact met ons op en profiteer van voordelen:

  • Juridisch correcte opdrachtovereenkomsten
  • Kredietwaardigheidscheck van jouw opdrachtgever
  • Facturatie conform afgesproken tarieven
  • Betalingsservice: 100% van de factuur binnen 5 dagen
  • Debiteurenbeheer

Binnen 5 werkdagen krijg je 100% betaald

We willen je als ZZP-er volledig ontzorgen, daarom bieden we je een betaling van 100% binnen 5 werkdagen. Wij checken de kredietwaardigheid van de opdrachtgever en dekken het betalingsrisico voor je af. Schrijf je in als jij wilt profiteren van:

  • Wij verzorgen de facturatie
  • We financieren de factuur voor
  • Binnen 5 werkdagen ontvang je 100% van de betaling
  • Debiteurenbeheer

ZZP-bemiddeling

ZZP-bemiddeling houdt in dat wij bemiddelen tussen ZZP-ers (zelfstandigen zonder personeel) en opdrachtgevers. Wij koppelen opdrachtgevers die graag gebruik willen maken van de diensten van een ZZP-er. Alertec ZZP heeft een ruim aanbod van ZZP-opdrachten in heel het land. Wij beschikken over een groot netwerk van bedrijven die graag ZZP-ers inschakelen. Wanneer wij voor jou bemiddelen, gaan we op zoek naar opdrachten die aansluiten bij jouw vaardigheden en wensen. Ook begeleiden we jou bij het verzorgen en aanvragen van de juiste papieren. Wij zijn onder andere actief in de volgende vakgebieden: financieel, secretarieel, administratief, logistiek, bouw en techniek.   

ZZP-opdrachten  Op onze website vind je ons volledige opdrachten aanbod en kun je gemakkelijk reageren op opdrachten. Blijf je graag op de hoogte van interessante opdrachten? Maak dan een alert aan en ontvang per mail de nieuwste opdrachten in jouw vakgebied. Je kunt je natuurlijk ook online inschrijven en je bedrijfsinformatie en werkervaring bij ons achterlaten. 

 

 

Eigen opdracht inbrengen

Dat kan!

Ben jij al werkzaam als ZZP-er bij een opdrachtgever of heb je net contact gelegd met een opdrachtgever waar je kunt starten? Maar heb je zelf geen tijd of zin om de administatieve afhandelingen op je te nemen? Maak dan gebruik van de voordelen van Alertec ZZP en breng de opdracht onder bij ons.

Jij kunt aan het werk zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de facturatie én je ontvangt wekelijks je openstaande facturen.

Alertec gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close