Wat is een aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering voor zzp’ers in de bouw en techniek is een verzekering die bescherming biedt tegen aansprakelijkheid voor schade die een zelfstandige ondernemer in de bouw- of technieksector veroorzaakt aan derden. Dit kan bijvoorbeeld schade zijn aan een gebouw of object waar de zzp’er werkt, of aan eigendommen van derden. De verzekering kan ook dekking bieden voor eventuele letselschade aan werknemers of derden. Het is een belangrijke verzekering voor zzp’ers in de bouw- en technieksector om zich te beschermen tegen financiële risico’s.

Veel opdrachtgevers eisen nu dat hun leveranciers of onderaannemers een aansprakelijkheidsverzekering hebben, omdat dit hen beschermt tegen financiële risico’s die voortvloeien uit de werkzaamheden van de zzp’er.

In het kort, hoewel het niet verplicht is, is het wel aan te raden om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten als zzp’er in de bouw of techniek omdat het kan helpen beschermen tegen financiële risico’s.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Schrijf je vrijblijvend in en wij nemen contact met je op om jouw situatie te bespreken.

Veelgestelde vragen

Samenwerken met ons is voor jou als zzp’er geheel kosteloos. 
Jij factureert aan ons en wij rekenen dit plus een percentage door aan de opdrachtgever. 

Jij geniet dus van alle voordelen zonder dat jou dit wat kost.

We hebben opdrachten bij zowel grote gerenommeerde bedrijven als bij kleinere bedrijven in de bouw en techniek. De opdrachten kunnen voor langere termijn zijn of om gaten in je agenda te dichten.

 

Ja, je kan je eigen uurtarief bepalen. Uiteraard kunnen wij je hierin adviseren, maar jij bent vrij om dit te beslissen. 

Wij betalen je factuur altijd binnen 7 werkdagen. 

Je hoeft alleen aan ons te factureren, niet naar de verschillende opdrachtgevers. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vragen?

Neem gerust
contact op

Stuur een bericht