Waarom kiezen voor een zzp bemiddelingsbureau?

Waarom kiezen voor een zzp bemiddelingsbureau?

Waarom kiezen zzp’ers voor een bemiddelingsbureau? Wat zijn de voordelen? Hieronder gaan we dieper in op de meerwaarde van een bemiddelingsbureau voor de zzp’er.

Makkelijker nieuwe opdrachten vinden

Veel zzp’ers vinden het zoeken naar nieuwe opdrachten een vermoeiend proces. Eén van de grootste voordelen van een bemiddelingsbureau is dan ook dat je direct toegang tot nieuwe opdrachten hebt. Vaak kun je je beschikbaarheid en expertise makkelijk aangeven, waarna je wordt voorgesteld voor relevante opdrachten. Hiermee bespaar je tijd en energie.

De randzaken overdragen 

Zzp’ers zijn over het algemeen echt specialisten in hun vak, maar je kan niet overal even goed in zijn. Veel zzp’ers geven aan moeite hebben met de boekhouding, facturatie en andere administratieve zaken.

Veel bemiddelingsbureaus kunnen hiermee helpen. Ze beschikken over verschillende tools en software waarmee je makkelijker je boekhouding kan doen, een contactpersoon voor (administratieve) vragen, en een voorbeeldfactuur. Veel zzp’ers kiezen er ook voor om hun volledige administratie uit te geven aan bijvoorbeeld een boekhouder. Kijk voor je in zee gaat met een externe partij altijd naar wat je zelf kan doen en wat je uit wil besteden.

Netwerk & expertise

Een bemiddelingsbureau beschikt over uitgebreide netwerken, vaak in verschillende sectoren. Dit betekent dat jij als zzp’er toegang kan krijgen tot een breder aanbod aan mogelijkheden dan je misschien zelf zou kunnen vinden. Bovendien hebben deze bureaus inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt, waardoor ze je goed kunnen adviseren over welke opdrachten het beste past bij je vaardigheden en ervaring. 

Voor zzp’ers biedt een bemiddelingsbureau dus aanzienlijke meerwaarde. Van toegang tot betrouwbare opdrachten en netwerken tot administratieve ondersteuning. Met een bemiddelingsbureau als hulptool kan jij blijven doen waar je het beste in bent – je vak uitoefenen.

Anderen bekeken ook

Wij bieden een totaal oplossing voor zzp'ers

Van opdrachten en snelle betaling van je facturen,
bij Alertec word je volledig ontzorgt. 

Veelgestelde vragen

Samenwerken met ons is voor jou als zzp’er geheel kosteloos. 
Jij factureert aan ons en wij rekenen dit plus een percentage door aan de opdrachtgever. 

Jij geniet dus van alle voordelen zonder dat jou dit wat kost.

We hebben opdrachten bij zowel grote gerenommeerde bedrijven als bij kleinere bedrijven in de bouw en techniek. De opdrachten kunnen voor langere termijn zijn of om gaten in je agenda te dichten.

 

Ja, je kan je eigen uurtarief bepalen. Uiteraard kunnen wij je hierin adviseren, maar jij bent vrij om dit te beslissen. 

Wij betalen je factuur altijd binnen 7 werkdagen. 

Je hoeft alleen aan ons te factureren, niet naar de verschillende opdrachtgevers. 

Ben jij zzp'er in de bouw of techniek en wil je..

Schrijf je vrijblijvend in en we bellen je met meer informatie.